Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

На ринок виходить нове покоління Hyundai i20

На весні цього року автомобільний світ очікує появу корейського хетчбека на ім҆ я Hyundai i20. Головними конкурентами новачка стануть всім відомі моделі Ford Fiesta та Renault Clio. Hyundai i20 2020 модельного року матиме просторий салон та ефективні силові установки, завдяки яким автомобіль матиме більше шанувальників у Європі. Значну роль у популяризації моделі повинні зіграти м'які-гібридні силові агрегати та покращені ходові характеристики.

Новий Hyundai i20 базується на платформі поточної моделі, але з точки зору зовнішнього дизайну ми бачимо радикально змінений автомобіль. Хетчбек отримав стильний екстер҆ єр та сучасні світлодіодні фари, яки непогано вписалися в загальний образ i20. Задня частина машини теж має оригінальний дизайн та вдало підібрані форми бамперів та світлової техніки.

Під час допрем҆ єрного показу Hyundai i20 були присутні деяки обмеження щодо огляду інтер҆ єра, тому огляд салону залишимо на наступну зустріч з хетчбеком. Втім, вже зараз можна з впевненістю казати про впровадження в i20 стандартної схеми інформаційно-розважальної системи до складу якої увійдуть два монітори. Перший з екранів – це так званий віртуальний кокпіт панелі приладів, а другий – сенсорний екран, розміщений по центру торпедо, на нього покладено додаткові функції та управління системами в автомобілі. Нижче центрального екрана розміщена панель керування клімат-контролем. Якість матеріалів обробки салону вже підтягнулаь до європейьких хетчбеків В-класу. Наразі інтер҆ єр оновленого родича в кузові седан виглядає так.

Під капотом i20 очікується поява двох варіантів бензинових двигунів об҆ ємом 1 та 1,2 літри. Базовий 1,2-літровий 3-циліндровий мотор розвиває 85 к.с., а 1-літровий доповнений 48-вольтовою м'якою гібридною системою має в активі 118 к.с. У випадку відсутності «допомоги» потужність цього двигуна складає 100 к.с. З моторами агрегатуються 7-ступеневий робот або 6-ступеневий автомат. Середня витрата пального задекларована на позначці 6 літрів на кожні 100 км пробігу. Висока ефективність силових установок нового Hyundai i20 дозволяє новачку вписатися в жорсткі умови екологічних норм євро6. Позитивним моментом такої модернізації є конкурентна здатність моделі в умовах європейського трафіку. Також, приємним бонусом новачка є його помірна вартість. Базовий хетчбек в Європі оцінюється в 16 тисяч євро…

 

21.02.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

На ринок виходить нове покоління Hyundai i20

Політика конфіденційності